23 sep 2012

Septemberfeesten 2012 was groot succes!

No Comments Nieuws

Ameide/Tienhoven- De Septemberfeesten van Stichting Jong Termei is een groot succes gebleken. Voor het eerst werd er afgetrapt met twee avonden feest en een kindermiddag op zaterdagmiddag.
Vrijdagavond stond het feest geheel in het teken van Oranje. Elar’s Nacht van Oranje startte met de wedstrijd Nederland-Turkije die in de tent op een enorme flatscreen tv (mede mogelijk gemaakt door Het Muishuis) te zien was. Feest DJ Bas zorgde voor goede muziek waardoor de sfeer er goed in zat. Een jong en enthousiast publiek kwam op deze avond af. In totaal zijn er zo’n 350 feestvierders in de tent geweest op vrijdag. 

Op zaterdag werd de tent in een rap tempo schoongemaakt en werd het veld geprepareerd en omgebouwd tot kinderterrein. Het weer was prachtig, kinderen konden leuke spelletjes doen, lekker springen op het springkussen of geschminkt worden. Snoephappen, zaklopen, eilopen, voetballen en verkleden behoorden tot de leuke spelletjes. Zo’n 100 kinderen hebben meegedaan en kregen als beloning voor hun deelname een zakje chips, limonade en nog een leuke knuffel. Danscoach Wieke de Kruijk nam de kinderen nog even mee de tent in voor een muzikale break. Daarnaast liet zij haar creatieve kant zien in de vorm van schminken. Een geslaagde middag!

Zaterdagavond was het tijd voor Elar’s We love the 90’s party! Extra spannend voor de organisatie, we willen die tent vol hebben! De bezoekers op deze avond kwamen massaal richting de tent op het Burg. Wesselsplein. Ook uit dorpen van buitenaf en met een bezoekersaantal van ongeveer 550 mensen, kunnen we met recht spreken van de meest succesvolle editie! De leeftijd lag gemiddeld iets hoger dan op vrijdag, maar het is lastig te zeggen welke avond het gezelligst was! Namens de organisatie willen wij iedereen ontzettend bedanken voor hun komst. Wat een feest! Ameide staat weer positief op de kaart!
Speciaal bedanken wij onze sponsors, dat kunnen wij niet vaak genoeg zeggen. Ook de vrijwilligers die de hele week trouw een handje kwamen helpen. Daarom weten wij weer waarom het zo geweldig is om in een klein dorp te wonen. Uiteindelijk staat iedereen voor elkaar klaar..
Volgend jaar is het feestweek in Ameide/Tienhoven. Daarom geen apart Jong Termei’s Septemberfeest, maar wij zullen wel een avond vullen in die week. We zijn druk bezig met de voorbereidingen, maar we kunnen uiteraard nog niets verklappen over de inhoud!
We houden jullie op de hoogte..
De foto’s van de feesten en de kidsmiddag zijn intussen te vinden op de website onder het k0pje “Fotoalbum” en op Facebook!

written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Geen reacties to “Septemberfeesten 2012 was groot succes!”

Laat een reactie achter