Wie zijn wij?

Vanuit de Oranjevereniging Beatrix is het idee ontstaan om een aparte stichting op te richten om evenementen te organiseren voor de jeugd van Ameide en Tienhoven en omstreken. Binnen korte tijd werd er een groep jongeren benaderd, die hier enthousiast tegenover stond. In 2006 werd de Stichting Jong Termei officieel opgericht.

Stichting Jong Termei organiseert het hele jaar door activiteiten voor iedereen die jong is en zich jong voelt. We organiseren onder andere een filmmiddag, sport- en spelmiddag en een Halloween Spooktocht. Ook met Koningsnacht vieren we feest en in september hebben we de Elar-Septemberfeesten. Op deze manier proberen we Ameide en Tienhoven levendig te houden.

Op deze site, maar ook op, Facebook, Twitter en Instagram kan iedereen ons volgen en in de gaten houden, zodat iedere activiteit de jeugd bereikt.

 

De organisatie van Stichting Jong Termei bestaat uit:

Bestuur Jong Termei

Leden
Robin de Jong, Ron van Dijk, Bernadette van den Berg, Annefleur den Hartog, Gerben den Otter, Liesette Duijm, Yvonne Oosterom, Thijs den Braven, Bert Uittenbogaard, Izak Westerhout, Ilse Visee en Els Haringsma

Voorzitter
Annefleur den Hartog

Secretaris
Yvonne Oosterom

Penningmeester
Liesette Duijm

Website & Social Media
Els Haringsma & Ilse Visee

Wil je contact opnemen met de organisatie? Mail dan naar stichtingjongtermei@gmail.com