09 apr 2013

Rabobank ‘Steuntje in de rug’: Stem op Stichting Jong Termei!

No Comments Nieuws

Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost draagt clubs in de regio een warm hart toe. Daarom stelt de Rabobank 60.000 euro beschikbaar via het fonds Steuntje in de rug. Leden van Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost bepalen de hoogte van de donatie die verenigingen en stichtingen krijgen.

Stichting Jong Termei doet mee aan de actie ‘Steuntje in de rug’ van de Rabobank Albasserwaard Noord en Oost.  Het totale bedrag dat de Rabobank hiervoor beschikbaar stelt, wordt verdeeld op basis van het aantal stemmen dat een vereniging/stichting krijgt. Dus hoe meer stemmen wij als Jong Termei krijgen, hoe groter de bijdrage is, die wij krijgen uit het fonds!

Alle leden van de Rabobank hebben hiervoor onlangs een stemcode per post ontvangen. Er kan gestemd worden van 8 tot 18 april.

Dus als je lid bent van de Rabobank, bij deze het verzoek om op ons te stemmen! Zodat we met de bijdrage nog meer mooie activiteiten voor de inwoners uit Ameide/Tienhoven kunnen organiseren. Dat is waar wij voor staan en wij voor willen gaan!
Alvast bedankt!

written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Geen reacties to “Rabobank ‘Steuntje in de rug’: Stem op Stichting Jong Termei!”

Laat een reactie achter