03 sep 2015

Elar Septemberfeesten 2015

No Comments Nieuws

Het is al bijna weer zo ver! De Elar Septemberfeesten van Stichting Jong Termei op vrijdag 18 september en zaterdag 19 september op het Burg. Wesselsveld in Ameide!

Jong Termei is ook deze zomer weer actief bezig geweest met het regelen van dj’s, sponsoren, de tent, drankinkopen etc. Wij hebben er dus mega heel veel zin in!

Vrijdagavond 18 september gaat het vanaf 20:30 uur los met DJ Pra Po Rovero. Met hem achter de draaitafels gaan sowieso alle voetjes van de vloer. We feesten en dansen doortot 01:00 uur.

Op zaterdagavond 19 september is het tijd om alle foute 90’s platen weer uit het stof te halen. We gaan los op de hits van onder andere DJ Paul Elstak, de Spicegirls, 2Unlimited en natuurlijk de Vengaboys. Ook op zaterdag zijn jullie welkom vanaf 20:30 uur en gaat het feestje door tot 01:00 uur.

De entree is vijf euro per avond. Voor een 18+bandje wordt naar je identiteitskaart gevraagd, dus neem deze mee! In de tent kun je munten halen om drinken te halen bij de bar. Met deze munten kun je uiteraard ook weer genieten van heerlijke broodjes hamburger.

Naast de feestavonden voor de jeugd en iedereen die iedereen die zich jeugdig voelt, staat zaterdagmiddag 19 september weer in het teken van alle kinderen. Vanaf 13:00 uur tot 16:00 uur kunnen kinderen (en ouders!) zich vermaken in en rond de tent. We gaan schminken, knutselen, voetballen en hebben we weer een springkussen. Bij mooi weer maken we een buikschuifbaan, dus oude kleren zijn misschien handig!

Kunnen jullie ook bijna niet meer wachten totdat het zover is? Bekijk dan snel onze Facebook winactie en je maakt kans op twee entreebewijzen.

 

written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Geen reacties to “Elar Septemberfeesten 2015”

Laat een reactie achter