12 aug 2014

Elar Septemberfeesten

No Comments Nieuws

De zomer is nog in volle gang, maar zoals je altijd gewend bent van je vrienden van Stichting Jong Termei is een knallende afsluiter van de zomer. Vorig jaar keken we massaal uit naar de grandioze feestweek van Ameide/Tienhoven. Wat een feest was dat! Ook Jong Termei mocht een avond invullen met niemand minder dan de Corona’s. (check de foto’s op Facebook).
Vanwege deze gezellige feestweek zijn er geen Septemberfeesten georganiseerd. Maar dit jaar is het weer zover!

Op vrijdag 12 september en zaterdag 13 september a.s. kun je weer terecht op het Burg. Wesselsplein voor de Elar Septemberfeesten!
Vrijdagavond trappen we af met een oude bekende die twee jaar geleden de tent al op z’n kop wist te krijgen. We kennen deze dj van onder andere zijn hit: ‘Zakka zakka’… Feest DJ Bas!
Hij weet de beste top 40/house/après ski en feestmuziek te mixen en daarmee jouw avond een groot feest te maken.

Zaterdag 13 september houden we overdag een kindermiddag waarbij spelletjes en gezelligheid voorop staat. Twee jaar geleden hadden we fantastisch weer en veel ouders met kinderen dus duimen omhoog! Voor de ouders is er uiteraard de mogelijkheid de kinderen goed in de gaten te houden vanaf het terrasje buiten of in de tent binnen en om een kop koffie of andere consumpties te nuttigen.
’s Avonds gaan we wederom los in de feesttent. Het programma voor deze avond blijft nog even een verrassing.
Informatie over aanvangstijden, kaartverkoop etc. komt zo snel mogelijk online.  Houd Facebook, Twitter en/of deze website in de gaten voor het laatste nieuws en de flyer.

Op dit moment zijn wij ook nog hard op zoek naar sponsors en eventuele vrijwilligers die willen helpen tijdens de feesten of de kindermiddag, alles is welkom! Stuur een mailtje of persoonlijk bericht via de overige sociale media kanalen voor meer informatie.

Belangrijk: houd het weekend van 12 en 13 september vrij want wij hebben wel weer zin in een ‘after Feestweek party’!!!

written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Geen reacties to “Elar Septemberfeesten”

Laat een reactie achter